Tag Archives: 上海夜生活NOM

Tex-Tonic House 1 / Paul McAneary Architects

first_imgArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/155369/tex-tonic-house-1-paul-mcaneary-architects Clipboard United Kingdom 2010 “COPY” Area:  466 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Paul McAneary Architects Ltd+ 12 Share CopyAbout this officePaul McAneary ArchitectsOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesLondonWoodHousesUnited KingdomPublished on August 02, 2011Cite: “Tex-Tonic House 1 / Paul McAneary Architects” 02 Aug 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSafety Window Films in Associated Watch and Jewelry BuyersFaucetshansgroheKitchen Mixers – Talis MWindowsAir-LuxSliding Windows for High-Rise BuildingsSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassGlassLAMILUXGlass Roof PR60Manuals & AdviceSikaFirestop SystemsMetal PanelsAmerican MetalcraftRainscreen – RS300Curtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalWaste Containers / Recycling BinsPunto DesignLitter Bin – PapilonSound BoothsFramerySoundproof Phone Booths – Framery OneCarpetsnanimarquinaRugs – ShadeMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects CopyHouses•London, United Kingdom Architects: Paul McAneary Architects Area Area of this architecture project Tex-Tonic House 1 / Paul McAneary ArchitectsSave this projectSaveTex-Tonic House 1 / Paul McAneary Architects Houses Photographs Tex-Tonic House 1 / Paul McAneary Architects Photographs:  Paul McAneary Architects LtdText description provided by the architects. The clients brief in this invited competition was to design two apartments on the top floor of the existing Central London post office and Phillips de Pury art action house in Victoria, London. The client expressed a wish for large volume ‘loft’ spaces and his desire for a contemporary design and functionality. Paul McAneary Architects’ response won the competition with a proposal for expressed natural tectonics through numerous new details, and even developing a new material type of cast timber bronze.Save this picture!© Paul McAneary Architects LtdRecommended ProductsCeramicsApavisaTiles – JewelsRenders / 3D AnimationAUGmentectureAugmented Reality Platform – AUGmentecture™CeramicsApariciPorcelain Tiles – TangoRenders / 3D AnimationEnscape3D Real-Time Rendering SoftwareSince, the two apartments are built on top of the existing Central London post office, the postal delivery system has been the inspirational source of the concept design. Paul McAneary Architects responded to the brief by expressing and magnifying the ‘post box component-concept-element’ into large boxes of natural materials accommodating for the private programme.Save this picture!© Paul McAneary Architects LtdWe placed three bedroom boxes within the large double height loft space, to provide rooms for sleeping accommodation: additional to the master bedroom and two further bedrooms, they accommodate for the master bedroom walk-in wardrobe, en-suite bathroom and a shared bathroom. In line with a more contemporary domesticity, the private programme area is relatively modest in size. The client expressed the desire to have a large versatile living space perfect for relaxation and parties, as a result the living area is spacious and serves multipurpose events. Save this picture!© Paul McAneary Architects LtdThe overall architectural language is modest and dramatic at the same time: mixed timber tectonics have been applied with an emphasis on their texture and intrinsic beauty. The amount of ‘vertical natural light’ flooding through the large skylights, walk on glass and the horizontal curtain walling maximise the exquisite effect of the natural grain and pattern of the timber ceiling, oak beams and floor as well as the bronze ‘timber texture’.Save this picture!© Paul McAneary Architects LtdProject gallerySee allShow lessLiquidScapes / LEEAD ConsultingArticlesShibuya – Newtown Townhomes / Tony Owen PartnersArticles Share Year:  “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/155369/tex-tonic-house-1-paul-mcaneary-architects Clipboardlast_img read more